Follow Me on Twitter

Seni Ukir Buah Labu yang AMAZING

Artis Ray Villafane yang mencipta semua labu - labu yang super realistic bagi mata kita. Memang gempak















Gambar Birds Eye View Kaabah Yang AMAZING

1 perkataan sahaja, SUBHANALLAH!!

Hukum SULA Ke Atas Pelaku Zina Berdasarkan Hukum HUDUD???!!

Yup! Memang itulah jawapan yang diberikan oleh seorang artis Malaysia, Enot. Sejak bila pulakla hukuman SULA dikenakan terhadap pelaku zina. Sepatutnya 100 kali sebatan bagi pelaku zina yang belum berkahwin dan rejam dgn batu sampai mati bagi pelaku zina yang sudah berkahwin. Jawapan yg die bagi sangat jahil dan tidak masuk akal. Adoi! Apela nak jadi dengan artis zaman sekarang??!!



Kenapa la wartawan Sinar harian neh pegi tanye soalan camneh kat artis Malaysia? Kan lebih bagos tanye soalan neh dekat para - para alim ulama yang lebih banyak berilmu daripada diorang.


Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin