Follow Me on Twitter

Hukum SULA Ke Atas Pelaku Zina Berdasarkan Hukum HUDUD???!!

Yup! Memang itulah jawapan yang diberikan oleh seorang artis Malaysia, Enot. Sejak bila pulakla hukuman SULA dikenakan terhadap pelaku zina. Sepatutnya 100 kali sebatan bagi pelaku zina yang belum berkahwin dan rejam dgn batu sampai mati bagi pelaku zina yang sudah berkahwin. Jawapan yg die bagi sangat jahil dan tidak masuk akal. Adoi! Apela nak jadi dengan artis zaman sekarang??!!



Kenapa la wartawan Sinar harian neh pegi tanye soalan camneh kat artis Malaysia? Kan lebih bagos tanye soalan neh dekat para - para alim ulama yang lebih banyak berilmu daripada diorang.


Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin